9 Temmuz 2009 Perşembe

SİMLİ ÖRGÜ ÇANTA MODELİ

SELAMLAR VE HAYIRLI CUMALAR ZİYARETÇİLERİM...



ÇANTA GELİNİMİZİN MEMLEKETTE FOTOLADIM BENDE İPLERİNİ ALDIM YAPACAĞIM SİZEDE MODEL OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. 2 ADET MAKROME İP VE 3 ADET SAKALLI SİMLİ İP KULLANILIYOR BIRDE ZEVKİNİZE GÖRE KULP ALIRSINIZ.

ÖNCE MAKRUME İPLE 50 İLMEK BAŞLAYIP BİR TERS BİR DÜZ ÖRÜLÜYOR BİR KARIŞ SONRA SİMLİ SAKLLI İPE GEÇİLİYOR 10 İLME ARTIRILIYOR BU İPE GEÇİLDİĞİNDE VE ÇANTANIN EBATINI SİZ BELİRLEYİN BU EBAT HOŞUNUZA GİTTİYSE İKİ BUÇUK YUMAGI BİTİRENE KADAR ÖRÜN DÜZ ÖRGÜYLE VE YİNE MAKRUME İPE GEÇİP KARŞILIK TARAFI ÖRÜYORSUNUZ 10 İLMEĞİ TEKRAR KESİN BUARADA BİR KARIŞ ÖRÜP KESİLİYOR KULPLARA GEÇİRİP DİKİLİYOR.İÇİNE ASTAR YAPMAK TA KEYFİNİZE KALMIŞ YİNE...KOLAY GELSİN.

ÇOK BASİT AMA O KADAR ŞIK DURUYORKİ BEN BAYILDIM BEN MAKRUME İPİNİDE SAKALLI İPİNİDE SİMLİ İPLE YAPACAGIM ÇEŞİT ÇOK SEÇENEK SİZE AİT AMA SİYAHTA BAŞKA ASİL DURUYOR TABİ BEN KOTLARLA KULLANMAK İSTEDİM.

7 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

güle güle kullanın şimdiden..
çok hoş.

TATESAL dedi ki...

Çok güzel olmuş canım,gelininin ellerine sağlık....Aslında sakal ipten bir gül örülüp makrome ile örülmüş kısmına dikilebilir değil mi?
Sende yaparsan yayınla bakalım fikir edinelim...Anacım sen şimdi iğne oyasından da yaparsın çanta...

üç böcek bir çiçek dedi ki...

bu çok güzel ama senin yaptığınıda merakla bekliyorum şimdiden kolay gelsin sevgiler cnmm

*kelebekana*-* dedi ki...

günaydın ...dünki yoruma kırımadan cevapta vermişsin çok teşekkürler ..bazen dilimi tutamıyorum ...napalım ben böyleyim ..gelininizde senin kadar beceriklimi??değişik bir model olmuş.. bence sen lame görünümlü bir ipten yap..sevgiyle kal ...minik kızına öpücükler *******

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık çok şık olmuş.

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok şık olmuş canım yapanın ellerine sağlık...
Hayırlı cumalar...

sarımutfak-hande dedi ki...

güzel ve şık bir çanta beyendim