10 Haziran 2009 Çarşamba

MERHABALAR....... ASLINDA KAPLUMBAĞA OLMAK VARDI ??



MERHABA, ŞÜKÜR KAVUŞTURANA..

Kısa bir ayrılıktan sonra ohhhh evimdeyim.İnsan nereye gitse, nerde kiminle olsada EVİ başka oluyor.Ben çok özlüyorum.(yatagımı yastıgımı mutfagımı bilgisayarımı kokusunu..) Bide eşinizide bırakmışsanız evde iki kat fazla özlüyorsunuz.

Çok keyifli güzel 10 gün geçirdim.Anama babama kardeşime aileme doydum azda olsa.Kısa ama dolu dolu bir ara oldu benim için. Kayseri memleket havası iyi geldi vallahi. Her ne kadar havalar gitmemle buz gibi olsada gezdim bolbol.(kızlar grip tabi buarada soguktan)ERCİYES 'i karla kaplı görmek bile üşütüyor insanı. Doyamadım vallahi yeraltı, kapalı çarşı, kale, alışveriş merkezleri,beştepe ve fuarda piknik,gessi bağlarında aile buluşmaları ohhh neler neler bomba gibi döndüm...

Evimi, eşimi, sizleri çok özledim.Aslında dün geldim ama kalkamadım yorgunluktan dogruyu söylemek gerekirse iki çoçukla tatil çok zor yorucu geçiyor.Bu yüzden KAPLUMBAĞA olmak vardı dedim. Evini sırtına alıp ohh kaygısız gezicen(çoçuklar yatagını aramaz, aa şunu bunu unuttum derdin olmaz..)

Birde dönünce ev batmış derdin olmaz.Tatile çıkacak arkadaşlar bir tavsiye benden size giderken eşinizi eve yalnız bırakmayın.................Boş kalmış bir ev mutlaka daha temiz kalır.Bu arada aklıma işler geldi bir ucundan başlamalıyım (camları havalansın diye ben gelene kadar kapatmamış heryer toz örümcek ağı...!!! kızım yazı yazıyor üzerlerine:):) BİTER BİTMEZ BURDAYIM.......Bakalım neler kaçırmışım yoklugumda?

16 yorum:

TATESAL dedi ki...

CANIM HOŞGELDİN!!!!!SEFALAR GETİRDİN!!!ÇOK KALDIN AMA ORALARDA...NEYSE...HADİ GEL KAHVELER HAZIR,ÇİÇEKLERİDE KOYDUM YANINDA ÇİKOLATA DA VAR....SOHBET EDELİM BİRAZ...

burcunokta dedi ki...

Canım hoş geldin,kızlara geçmiş olsun. Sana temizlikte kolaylıklar diliyorum.sevgiler.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım hoş geldin.Tatiinin güzel geçmesine sevindim.Bende özledim seni iyiki geldin.Sana kolay gelsin.
Sevgiler.

Bizim Gibiler dedi ki...

Hoşgeldin arkadaşım. Biz de seni, güzel yazılarını ve insanı motive eden güzel yorumlarını özledik.
Sana kolay gelsin işin çok:)

icimdeki yolculuk dedi ki...

hoş geldin canım en azından toz toprak ooo ne erkekler biliyorum eşler tailden dönünce 1hafta ev toplamakla geçiyor dagınııkk allaha çok şükür öyle bi derdimiz yok degilmi:))

Işıl dedi ki...

hosgeldıııın

*kelebekana*-* dedi ki...

hoş geldiiinn...

hanife dedi ki...

hoşgeldin arkadaşım sana yürekten hak veriyorum geziyon eve bi geliyon temizlik yapmaktan yoruluyon

lemanice dedi ki...

ne kadar güzel günler geçirmişsin.boş ver işi gücü nasılsa her zaman var olan bişey ev işleri yani diyceeeeem oki iş her zaman yapılırda tatil her zaman yapılamıyo demi ya?oyyy çok konuştum galiba sevindim güzel günler geçirmene,sevgiyle kal:))))

sümeyye dedi ki...

hoşgeldin canım.tabiki insanın evi gibisi yok.Allah kolaylık versin.kaplumbağa fikrine bayıldım:)

Pembe Tatlar dedi ki...

Hoşgeldin canım.......
Tatilinin güzel geçmesine sevindim:))
Ee erkek milleti sadece dağıtır batırır:))

halime dedi ki...

sefa geldin hoşgeldin evine ,bloguna.gözümüz yollardaydı.yeni paylaşımlara....sevgiler

kuzularım ve ben dedi ki...

öncelikle hoşgeldin canım haklısın erkeği eve bırakınca çok batırıyorlar allah yardımcın olsun kolay gelsin sana :)

ANALI KIZLI HER TELDEN dedi ki...

canım benim döndüğüne çok sevindim bende seni özlemiştim valla.Canım benim iyi bilirim evde yalnız kalan eşin evi ne hale getirdiğini :) doğum öncesiydi doğum sonrasıydı derken memlekette 4 ay kaldım ve bir geldim ki..... :)))) gerçi allahtan ayda bir falan temizlik yapmış benim ki :)))) allah kolaylık versin canım bol bol resim çekseydin yeni yazılarını bekliyorum cimcimeleri öp benim yerime

kubra zeynep kara dedi ki...

çok haklısın ablacığım.
erkekler evi savaş alanına çeviriyor:))
bir kaç gün temizlikle uğraşırsın artık

zehra dedi ki...

hos geldınız ozlemıstık sızı :))
sukur kavusturana :))