21 Ekim 2009 Çarşamba

YENİ MODELLERDEN TIĞ İŞİ YAZMA KENARI MODELİ





Merhaba komşumun çok hoşuma giden modelini paylaşmak istedim.Renk uyumu ve düzgün örümü çok yakışmız yazmasına  elleine sağlık.Bu arada elimdeki işleri bitirme gayretindeyim.Yeni başlar başlamaz paylaşacağım.

Bu arada yine mecbur kalarak gittiğim hastaneden başka bir hastalıkla döndüm.Nedense hastaneye sağlam gidip hasta dönülüyor bende 20lik dişimi (gömüktü ağrı yapıyordu zaten çürümeye bile başlamış) çektirmeye gittim onu çekti çekmesinede uyuşukluk geçince anladımki yanındaki sağlam dişiminde uçunu kırmış çekilen değilde kırılan agrıyo anlıyacağınız.Banamı denk geliyo bilmiyorum ama ne zaman doktora gitsem gittiğime bin pişman oluyorum.Sürekli yer değiştiğimiz için sabit bir doktorda edinemeyince hep beceriksizinemi denk geliyorum acaba yoksa işlerini önemsemeyerekmi yapıyorlar.Çok kızgınım yine şikayet etsem ne değişecek kırıldığıyla kalacak işte???

31 yorum:

TAZE NANE dedi ki...

Gerçekten harika...

gül dedi ki...

çok geçmiş olsun dememk kayserilisiniz ne güzel bi memleket orası ya

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

model çok güzel.ya bende 20lik diş çıkarıyorum ve çok kötü.çektirmeyede korkuyorum bakalım napıcam.sevgilerle

cansudere dedi ki...

çok güzel canım .

tatlilar gülcandan dedi ki...

Canim bu güzel bir model renkler harika uymus .Sevgiler canim öptüm.

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım maşallahın var:))

akasyakokusu dedi ki...

Çok geçmişler olsun..Sen dişini çektirmişsin yanındakini kırmış..Ben ağrıyor diye gittim hemen iğne yaptı daha beklemeden çekti.Parça kaldı dibinde 1,5 saat herşeyi denedi nihayetinde parçaları çıkardı 3.te dikiş attı yolladı..hemde hiiiç ilaç yazmadan..iki gün bayıldım gidip söylendim..yazdı sonrada..birde bende hep banamı denk gelir beceriksizler derdim sende aynı dertten muzdaripmişsin..burda asker hastanesi var..sevindik başta..ama beğenmedim bölümler tektük in cin top atıyor..röntgen çekecek acilde bile kimse yok..numuneyede dr var diye sevetmiyolar..dr varsa bak o zaman değilmi.neyse son noktamı koyayım..
oyada tektek güzel görünüyor..ören ellere sağlık..

hdidem95 dedi ki...

komşunun ellerine sağlık canım çok şık olmuş buarada geçmiş olsun diş olayı zor vallahi ben 40 yaşına geldim nerdeyse hala çıkmadı 20 lik :))) vazgeçti sanırım:) kendine iyi bak öptüm sevgiler

burcunokta dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun, büyük şansızlık. Ben merakla bekliyorum yeni işlerinizi, igne oyalarınıza hayranım.
Komşunuzun oyası gerçekten güzelmiş, iyi günlerde kullansın. Sevgiler.

Gümüş Tepsi dedi ki...

LEMANIN İĞNESİ:bloğun şablonunu ben yapmadım.şablon sitelerinden indirdim.şablon yapınca yzıların falan silinmiyo.sadece gadgetler siliniyo.onun içinde bilgisayara kopyalayıp sonra şablonu değiştiriyorum ve gadgetleri tekrar yeni şablona ekliyorum.dilersen yardımcı olabilirim.bloğumun ismide soyadım gümüş ve onula ilgili olmasını istedim ve bulana kadar 1 ay düşündüm.ama sonunda içime sinen bir isim oldu.beğenmene çok sevindim.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

LEMANIN İĞNESİ:20lik diş diğer dişleride çürütüyo diyolar.bende en iyisi cesaretimi toplayıp bi doktora gidim.kurdele nakışlı mutfak takımını geçen sene sergide satan bazı arkadaşlar oldu.salı günü kursa gidicem ve o zaman fiyatı sorarım arkadaşlara.sipariş üzerinede yapan var.ama genelde kursta şanzelize kumaş ve monoray çok kullanılıyodu.salı günü fiyatı sorup,sana iletirim.sevgilerle

Unknown dedi ki...

canım çok geçmiş olsun bende koly kolay doktorlardan memnun kalan biri değilimdir o yüzden benimde sabit bir doktorum olamadı ama sağlam dişin için çok üzüldüm nasıl bir zorlama olmuşki sağlam diş kırılmış hala anlayamadım tavsiyem hatane doktoruysa muhakkak hastane müdürüne başhekime şikayet et sen yandin başkalarıda yanmasın şikayet edecemde ne olacak diyede düşünme sakin diş hekimleri birliğinede bildir bence gerçi olan oldu ama en azından senin başına gelen başkasının başına gelmesini engelleyebilirsin
oyada çok şık olmuş

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Canim,
öncelikle komsunun ellerine emeklerine saglik diyorum bu güzel paylasim icin.

Ama senin basina gelenler daha kötüymüs, cok gecmis olsun diyorum.

Herhalde bir insanin basina gelebilecek en kötü seylerden birseydir dis agrisi ve sorunlari.

Umarim bunla atlatirsin ve tekrar gecmis olsun diyorum.

Selamlar ve kocaman öptüm

TAZE NANE dedi ki...

Canım bloguma arama butonu koyucam mutlaka, unutmazsam not aldım. 4-5 gün sonra bir müddetliğine ara vericem. Her hangi bir sağlık sorunum yok. Dönüşte artık, mutlaka koyarım. Kendine çok iyi bak. Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler.

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

canım istersen şablonların olduğu siteleri ve nasıl indirilip ve yükleneceğini söyleyebilirim.istersen msn de anlatabilirim

TAZE NANE dedi ki...

İyi hafta sonları canım.

Stil Direktoru dedi ki...

Ben anlamam ama rahmetli babaannem de yapardı :(

TAZE NANE dedi ki...

HER ARKADAŞLIĞIN GÖKYÜZÜNDE BİR MELEĞİ VARMIŞ.
SEVGİLER...

nurşen dedi ki...

Geçmiş olsun arkadaşım,her meslek çok önemli ama doktorluk daha bir başka bizler doktora tereddütsüz kendimizi teslim ediyoruz.Ama olabiliyor böle şeyler.Allah beterinden saklasın arkadaşım.
Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler

deryaligunler dedi ki...

blogunuz ve işleriniz çok güzel bende siteme beklerim
http://deryaligunler.forumlari.net/

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

daha önceki yorumum ulaşmadı heralde.şablon için bu linkte çok güzel birkaç tane var.http://www.finalsense.com/services/blog_templates/march2008_templates.htm.özellikle 3. ve 6. sıradakiler çok güzel.

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık canım.sevgilerr

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

canım hepinize geçmiş olsun.Allah şifa versin.şablonu beğenmene sevindim.hangisini beğendiğinide merak ettim.tüm gadget kodlarını not defterine kaydet.ve ge-ce.blogspot.com adresinde şablon değiştirme yazısı var orayıda oku.yararı olabilir.blog listesini nasıl yapacağın orda çok kolay anlatılmış.kolay gelsin

aşevi dedi ki...

teyzem bunu görse oturur bilgisayarın bşına başlardı hemen:))
doktorlara, hemşirelere ve tüm sağlık sistemine karşı çok fena sinirleniyorum çoğu vakit. elinden gelen bir şeyin olamaması da daha çok sinirlendiriyor. ama üzülme, senin dişin belki 1 gün ağrıyıp geçer, ama o bunun vebalini ödeyecek. vay be, ne doluymusum ben de:))))

nurşen dedi ki...

Canım benim yorumun için çook teşekkürler,keşke daha önce paylaşsaymışım sizinle bu konuyu.
Benim ikizler 30 haftalıkken doğdular ve 1.400 gr.lardı :) ama ona rağmen gelişimleri 1 yaşlarına gelmeden yaşıtlarını yakalamışlardı.Biri çok hareketliydi hemen emekledi,diğeri emeklemiyordu,kardeşiyle birlikte emekleyemediği için ağlıyordu arkasından :) yürüdükten sonra emeklemeyi öğrendi.
Bu kızımda biraz tembel,birde ikizler çok kıskandığı için fazla ilgi göremiyor garibim,karambole büyüyor valla :) onunda çok ilgisi var sanırım.
Aman canım canları içinde olsunda,varsın geç yürüsünler,varsın biraz zayıf olsunlar.
Cumhuriyet bayramını kutluyorum canım.İyiki varsınız.
Sevgiler

cansudere dedi ki...

canım nerelerdesın sevgiler...

cansudere dedi ki...

canım nerelerdesın sevgiler...

susamcorekotuFeriha dedi ki...

şifalar dilerim hayırlı cumalar

dantelistan dedi ki...

iyi akşamlar ne güzel yazma kenarı derken diş sorununuzu okudum üzüldüm geçmiş olsun canım

kubra zeynep kara dedi ki...

okulda boynuma evde başıma takıyorum oyalı yemenileri:D
ve cok seviyorum ellerine sağlık ablam:)cok güzel oluyorlar.
hayırlı akşamlar:D

Kokoshbebeklereanneli dedi ki...

ŞEKERCİM SENİ MİMLEDİM SORUN BLOGSPOTUMDA BEKLERİM
http://www.orgucantam.blogspot.com/