18 Mayıs 2011 Çarşamba

FİKRİMÜHİM VE KIZLARIMIN SEVİNCİ..


Merhaba... Yine fikrimühim  güzel tanıtımlarından birinde bu kez kızlarımın mutluluğu anlatılamazdı.Harika bir üründü bebek,beşik,örtüleri okadar şıktıki ben bile paketi görünce şaşırdım. Çok teşekkür ederim kızlarımı bu kadar mutlu ettikleri için ayrıyeten .( keşke iki tane yollasalardı çoçuk sayısını gözeterek,inanılmaz kavgalarda beraberinde gelmedi değil)..
“Senin Hayatın Senin Kontrolün” projesine benimde fikirlerim almak, bilgilendirmek çok iyi bir fikir olmuş. Bende bu tanıtımla öğrendiğim bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istedim sizlerinde benim gibi yanlış bildiği doğruları vardır mutlaka:

Dogum kontrol haplarının olası rahim kanseri riskini %50 oranında,, yumurtalık kanseri riskini ise %40 oranında azaltıyor. Adetlerimizin zamanını düzene sokup, adet dönemi öncesindeki ağrıları ve psikolojik gerginliği azaltıyor. Ciltteki yağlanmayı önleyerek, cildin iyi görünmesini sağlıyor ve sivilce oluşumunu engelliyor. 
Doğum kontrol hapları doğurganlığı asla azaltmıyor. Bırakıldığı anda gebe kalınabiliyormuş hemde, hemde bilindiği gibi tüylenme, kilo alımı gibi yan etkileride yokmuş.Bence kafamızdaki yanlışları düzeltmenin zamanı şimdi...

Hiç yorum yok: